Pellemans Tentenverhuur BV is een jong en dynamisch bedrijf dat kan terugblikken op meer dan 55 jaar ervaring in de evenementenbranche! Wij bouwen en leveren door heel Nederland en België.

 

Ons familiebedrijf, met gemiddeld 15 personeelsleden, levert op een bekwame en servicegerichte manier een kwalitatieve bijdrage aan uw evenement. In ons ruime assortiment vindt u alles om van uw evenement een groots succes te maken. Wij verhuren o.a. Festivaltenten tot 40 meter breed, M-covers, podia, pagodetenten en festivalvloeren in verscheidene maten en uitvoeringen. Grote muziekfestivals met duizenden bezoekers, maar ook kleinere festivals, dorpsfeesten en andere activiteiten, onze deskundige op- en afbouwteams kunnen iedere uitdaging aan. Eventueel ook in samenwerking met de klant.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring en flexibiliteit kunnen wij snel en efficiënt een totaalpakket leveren dat aan uw wensen en eisen voldoet. Bij ons is uw evenement in bekwame handen en voeren wij uw opdracht zorgvuldig uit… altijd!