Spantent

Onder spantenten worden de traditionele en welbekende masttenten verstaan die al jaren gebruikt worden in de tentenbranche. Deze tenten zijn snel op- en af te bouwen en eenvoudig, maar bieden functioneel én betaalbaar onderdak. Hierdoor zijn onze spantenten veelzijdig en uitermate geschikt voor kleinere evenementen, buurt- en tuinfeesten, jeugdkampen, markten/braderieën of verenigingsfeesten. 

Onze spantenten zijn verkrijgbaar tot een breedte van 31 meter en worden gebouwd met licht-doorlatende of verduisterde daken.

Daarnaast is het bij de spantent met een breedte van 31 meter mogelijk om een mast te laten vervallen, dankzij een speciale constructie. Hierdoor kan er ruimte worden gecreëerd voor een podium of een grotere dansvloer.

 

Breedte: 17,5 - 20 en 31 mtr.

Lengte: Verlengbaar met vakken van 5 mtr.

Masthoogte: 6 mtr. Bij de 31 mtr. brede spantent is de hoogte 7,2 mtr.

Zijkanthoogte: 3 mtr.

Kleur: Witte daken, blauwe wanden

Bijzonderheden: Keuze uit licht doorlatende of verduisterde dakzeilen Podium

Naast M-tenten, M-covers en festivalvloer verhuren wij ook het bekende Layher podium; 100% waterpas, vlak, stevig en betrouwbaar. Dankzij de grote verscheidenheid van het Layher materieel is het mogelijk om het podium volledig naar uw wens te bouwen. Zowel binnen als buiten de tent. De masten van onze tenten vormen hierbij geen belemmering, omdat deze in het podium kunnen worden gebouwd.

Verder kunnen onze podia voorzien worden van een ramp, loadingdock, podiumrok, barriers en diverse podiumtrappen.

 

Afmetingen: 2,07 mtr. x 2,07 mtr. variabel in breedte en lengte.

Hoogte: Tot 1,50 mtr.Nooddeuren

De wet- en regelgeving op het gebied van calamiteiten en vluchtroutes wordt steeds strenger tijdens evenementen. Gelukkig hebben wij een ruime hoeveelheid nooddeuren op voorraad, zodat onze M-tenten tijdens uw evenement aan alle veiligheidseisen voldoen!

Een set nooddeuren wordt geplaatst in een frame en ieder frame wordt apart afgesteld. Hierdoor is het mogelijk om op elke gewenste plek in de tent een nooddeur te plaatsen. Verder is iedere nooddeur voorzien van een pushbar aan de binnenzijde, zodat deze zeer snel te openen is in het geval van calamiteiten. 

 

Afmetingen: 2,22 mtr. x 2,22 mtr. (hxb)Pagodetent

Onze pagodetenten zorgen, dankzij hun vorm en verschijning, voor een speciale sfeer op uw evenement. De gebogen afspanning en de zeshoeken geven de accommodatie een speels of juist elegant accent.

Mede hierdoor worden ze op evenementen o.a. ingezet als bartent, rokersruimte of garderobetent. Onze F-100 maakt het zelfs mogelijk om een baruitgifte aan 6 zijden te creëren!

Verder is iedere pagodetent koppelbaar, waardoor er meerdere bouwopties mogelijk zijn. Daarnaast zijn onze pagodetenten zeer geschikt als ingang of als verbindingsruimte tussen onze M-tenten.

 

Afmetingen: 5x5 mtr. (F-25), 6x6 mtr. (F-36) of 10x10 mtr. (F-100) 

Zijkanthoogte: 3 mtr.

Kleur dak: Wit, Grijs of Zilver

Kleur Zijwand: Wit of Blauw


Bijzonderheden: Alle Pagodetenten zijn aan elkaar te koppelen, zodat er een grotere tent ontstaat. De F-100 is een zeshoek met een oppervlakte van 100m2.