Nooddeuren

De wet- en regelgeving op het gebied van calamiteiten en vluchtroutes wordt steeds strenger tijdens evenementen. Gelukkig hebben wij een ruime hoeveelheid nooddeuren op voorraad, zodat onze M-tenten tijdens uw evenement aan alle veiligheidseisen voldoen!

Een set nooddeuren wordt geplaatst in een frame en ieder frame wordt apart afgesteld. Hierdoor is het mogelijk om op elke gewenste plek in de tent een nooddeur te plaatsen. Verder is iedere nooddeur voorzien van een pushbar aan de binnenzijde, zodat deze zeer snel te openen is in het geval van calamiteiten. 

 

Afmetingen: 2,22 mtr. x 2,22 mtr. (hxb)Pagodetent

Onze pagodetenten zorgen, dankzij hun vorm en verschijning, voor een speciale sfeer op uw evenement. De gebogen afspanning en de zeshoeken geven de accommodatie een speels of juist elegant accent.

Mede hierdoor worden ze op evenementen o.a. ingezet als bartent, rokersruimte of garderobetent. Onze F-100 maakt het zelfs mogelijk om een baruitgifte aan 6 zijden te creëren!

Verder is iedere pagodetent koppelbaar, waardoor er meerdere bouwopties mogelijk zijn. Daarnaast zijn onze pagodetenten zeer geschikt als ingang of als verbindingsruimte tussen onze M-tenten.

 

Afmetingen: 5x5 mtr. (F-25), 6x6 mtr. (F-36) of 10x10 mtr. (F-100) 

Zijkanthoogte: 3 mtr.

Kleur dak: Wit, Grijs of Zilver

Kleur Zijwand: Wit of Blauw


Bijzonderheden: Alle Pagodetenten zijn aan elkaar te koppelen, zodat er een grotere tent ontstaat. De F-100 is een zeshoek met een oppervlakte van 100m2.